Pariurile LIVE

Tehnologia de care dispunem in prezent a oferit sansa deschiderii unui nou segment de pariuri sportive: segmentul de pariuri live. Astfel, transmisiunile in direct din cadrul fiecarui eveniment sportiv din lume aduc iubitorilor de sport sansa de a-si sustine favoritii pe tot parcursul partidei. Daca optiunile de pariere inainte de partida sunt limitate, iar adrenalina nu este la cele mai ridicate cote, ofertele de pariuri live pe care le ti le punem la dispozitie iti vor da posibilitatea de a miza pe fiecare faza a meciului si te vor tine in suspans pe toata durata disputei sportive.

Multi pariori cu experienta reusesc adesea sa anticipeze desfasurarea detaliata a unei partide chiar inainte de fluierul de start. Tocmai de aceea, ofertele de pariuri live se bucura de o popularitate deosebit de mare in timpul evenimentlor de top din fiecare sport. Astfel, daca prevezi un inceput de meci in care echipele se tatoneaza, urmat de minute de final “de foc”, este posibil ca pariurile oferite inainte de inceperea partidei sa nu-ti ofere valoarea pe care o cauti. In acest caz, optiunile de pariuri live vor fi mult mai atragatoare undeva catre mijlocul spre finalul partidei, atunci cand cotele “de gol” sunt foarte ridicate.

De asemenea, daca echipa pe care o consideri favorita in meci are un dezavantaj la inceputul partidei, pariurile live iti permit sa mizezi pe revenirea acelei echipe la cote mult mai bune decat cele dinaintea fluierului de start.

Evident, nu poti anticipa cu exactitate rezultatele fiecarui meci, iar sistemul de pariuri live iti da sansa de a mai “cantari” putin partida inainte de a-ti pune banii in joc. Fiecare echipa poate avea o zi slaba si poate pierde chiar daca porneste din pozitia de favorita, iar ofertele de pariuri live iti vor oferi sansa de a vedea jocul si de a-ti schimba favoritul inainte de a miza.

Oferta Get'sBet de pariuri live se traduce prin actiune non stop! Poti paria in cursul desfasurarii partidelor de fotbal, baschet, tenis si alte zeci de sporturi. Cu ajutorul uneia dintre cele mai cuprinzatoare portofolii de pariuri live din lume, iti oferim de fiecare data cote excelente pentru evenimentele din Champions League, Europa League, Campionatele Mondiale si Europene de fotbal, precum si pentru fiecare meci din cadrul marilor ligi nationale. Toate informatiile si pariurile live sunt actualizate in timp real, astfel incat vei putea miza pe fiecare faza si fiecare moment al jocului. Pe langa fotbal la cote maxime, oferta noastra de pariuri live iti aduce cele mai tari meciuri din NBA si EuroLeague, precum si evenimente de box, handbal, sporturi cu motor, snooker, golf, tenis si multe altele. Daca poti anticipa rezultatul vreunei competitii sportive, portofoliul nostru de pariuri live o cuprinde!

Atunci cand meciul devine interesant, cotele de pariuri live sunt cele mai atragatoare! Toate optiunile de pariere pe care le oferim inainte de partida pot fi regasite si in oferta de pariuri live, pe langa cele disponibile numai pe durata meciului. Astfel, vei avea ocazia de a miza pe urmatorul gol, urmatorul cartonas, desfasurarea fiecarui moment al jocului si chiar optiuni unice, precum Pariul Puls. Poti chiar sa incasezi castigurile inainte de finalul evenimentului cu optiuna de Cash Out.