DESPRE NOI
 

Get`s Bet, societate cu domeniul de activitate in pariuri sportive, a fost fondata in anul 2004 si a functionat sub un alt nume pana in anul 2011 cand s-a produs o schimbare majora de actionariat, management si de conceptie.

Get’s Bet este un pion important pe piata pariurilor sportive in Romania, avand in spate o echipa tanara si dinamica, cu o abordare deschisa si idei inovatoare, jucatorul fiind intotdeauna pe primul loc in planurile noastre. De aceea, in permanenta depunem eforturi pentru a oferi clientilor o gama variata de evenimente atat din sportul preferat de pariori – Fotbal, cat si din multe alte sporturi, cum ar fi: tenis, baschet, handball, hochei, box, rugby, fotbal american, baseball, snooker, darts, etc.

Cotele foarte bune, calitatea, varietatea si promptitudinea ofertei sunt doar cateva din punctele forte ale companiei noastre. De asemenea rezultatele sunt validate in timp real, oferindu-va posibilitatea de a intra cat mai rapid in posesia castigurilor.

In agentiile Get`s Bet puteti paria si pe curse de caini, meciuri live si loterii internationale cu extrageri din ora in ora.

Prin intermediul site-ului www.getsbet.ro va oferim cadrul ideal pentru a realiza bilete virtuale, un mod eficient pentru a selecta pariurile dumneavoastra castigatoare.

Pentru ca ne pasa de clientii nostri avem grija sa raspundem prompt si cu seriozitate tuturor solicitarilor dumneavoastra.

Experienta acumulata de membrii Get’s Bet, precum si dorinta continua de extindere garanteaza un parteneriat de success. Pentru aceasta nu trebuie decat sa ne contactati (contact)

Agentiile Get`s Bet sunt deschise zilnic intre orele 10:00 – 22:00.