Promotii | Get's Bet
 
PROMOTII
 

Jucătorul trebuie să parieze minim 11 evenimente din oferta Organizatorului, de cotă minimă 1.20 fiecare eveniment, iar în situația în care pierde un singur meci de pe bilet, va primi ca şi cotă de câştig 5% din produsul cotelor meciurilor pronosticate corect. Pariul ŞANSĂ este valabil pentru orice tip de pariu, din toate sporturile disponibile.

Este un pariu în care jucătorul poate pierde o selecție și totuși biletul său să fie considerat câștigator, cu un câștig în valoare de 10 ori miza biletului. Promoția se referă la biletele simple (necombinate, fără pronosticuri multiple) cu o cota totală mai mare sau egală cu 200. Cota maximă a unui eveniment de pe bilet trebuie să fie mai mică sau egală cu 5. În cazul în care unul sau mai multe evenimente sunt anulate (Cota 1), condiția de bonus (Cota totală minimă 200) se va aplică cotei rămase după aplicarea cotei 1.În cazul în care un bilet îndeplinește condițiile pentru mai multe bonusuri (ex. Pariul Șansă 200 și Pariul Șansă Fotbal) se va acordă bonusul valoric cel mai mare.

Jucătorul poate paria evenimente cărora li se acordă o cota specială. Meciurile determinate ca Maxi-Cote vor avea ca opțiuni de pariere cote de Final și Șansă Dublă. (1, X, 2, 1X, X2 și 12). Evenimentele stabilite ca Maxi-Cota nu pot fi combinate cu meciurile de bază, ele fiind condiționate de condiția MINIM 6.

Biletele câștigătoare conținând cel puțin 6 evenimente beneficiază de un BONUS la câștig între 5% și 100%, astfel:

6 Evenimente: 5%
7 Evenimente: 10%
8 Evenimente: 15%
9 Evenimente: 20%
10 Evenimente: 25%
11 Evenimente: 30%
12 Evenimente: 35%
13 Evenimente: 40%
14 Evenimente: 45%
15 Evenimente: 50%
16 Evenimente: 55%
17 Evenimente: 60%
18 Evenimente: 65%
19 Evenimente: 70%
20 Evenimente: 75%
21 Evenimente: 80%
22 Evenimente: 85%
23 Evenimente: 90%
24 Evenimente: 95%
25 Evenimente sau mai multe: 100%

SUPER BONUS se aplică doar biletelor conțînând cote de minim 1.25. În cazul in care unul sau mai multe dintre evenimente vor primi cota 1.00, bonusul se aplică evenimentelor rămase ce respectă condiția.Nu se califică pentru bonus biletele conținând Maxi-Cote. Câștigul total al unui bilet după aplicarea bonusului nu poate depăși Câștigul Maxim acordat de Organizator.

Promotii pariuri

Stim ca experienta de joc este cea mai importanta pentru tine, asadar zilnic facem efoturi sa iti aducem cele mai tari senzatii si cele mai bune oferte de pe piata de pariuri sportive! Tocmai de aceea, pe langa bonusurile de depunere pe care ti le-am pregatit, vrem sa te bucuri de fiecare pariu pe care il faci cu ajutorul unui sistem de promotii pariuri care sa lucreze in favoarea ta!

In prezent, iti oferim 5 tipuri de promotii pariuri care iti pot aduce castig semnificativ in diferite situatii, astfel incat curajul, increderea si determinarea ta vor fi apreciate si premiate corespunzator! Iata ce ti-am pregatit!

- Pariul Sansa din categoria de promotii pariuri te va ajuta sa eviti exact acea situatie de care se tem toti pariorii. Astfel, ultimul meci de pe bilet nu te va “scoate”, ci iti va asigura castigul! Daca ai cel putin 11 evenimente cu cota minima 1.20 si unul dintre meciuri nu a mers cum te asteptai, noi iti vom premia curajul cu 5% din produsul cotelor meciurilor pronosticate corect!

- Pariul Sansa 200. Stim ca multi pariori isi iau inima-n dinti si isi pun toata inrederea in bilete simple cu o cota totala mai mare de 200. Daca esti unul dintre acestia, atunci ultimul meci de pe bilet nu te va mai “scoate” din joc! In cazul in care unul dintre pronosticuri nu a fost corect, te vom premia cu un castig in valoare de 10 ori miza biletului.

- Maxi Cote. Vrem sa fim cei mai buni, asadar facem toate eforturile pentru a-ti oferi cele mai mari cote la toate evenimentele importante din sport! Astfel, iti oferim cote incredibile pentru optiuni de pariere “final” si “sansa dubla” (1, X, 2, 1X, X2, 12).

- Super Bonus. Nu suntem alaturi de tine numai cand “ratezi” o selectie de pe bilet, ci si atunci cand castigi! Astfel, iti vom oferi un castig chiar mai mare prin sistemul de promotii pariuri atunci cand biletul tau castigator contine mai mult de 6 evenimente!