GETSIX
 

Get Six este un pariu in cota fixa, pe rezultatele unor evenimente ce se produc fara implicarea organizatorului, evenimente generate aleatoriu de un sistem independent.

Rezultatele sunt unice la nivel national.

Afisarea numerelor este facuta de catre sistemul video de pariere pe numere afisate. In fiecare runda a jocului sunt extrase 35 numere din grupa de numere cuprinse intre 1 si 48. Primele 5 numere extrase nu sunt insotite de cote, urmatoarele 30 de numere avand asignate cote.

Jucatorul isi va alege 6 numere din cele 48 posibile, castigul biletului este determinat de cota ultimului numar (in ordinea extragerii) pronosticat corect.

Pentru mai multe detalii, consultati Ghidul de pariere.

Pariuri Get Six

Loteriile virtuale sunt foarte apreciate de pariori in ultima vreme, dat fiind faptul ca sunt jocuri pline de adrenalina, divertisment si varietate. Tocmai de aceea, am inclus in portofoliul nostru jocul Get Six. Fie ca vrei sa iti incerci norocul cu numere care au o semnificatie aparte pentru tine, fie ca doresti sa petreci timpul liber intr-un mod palpitant, jocurile de GetSix sunt o varianta excelenta pentru tine!

Unul dintre motivle pentru care pariorii apreciaza atat de mult jocurile Get Six din agentiile noastre din toata tara este ca extragerile pot fi urmarite in direct, iar adrenalina este resimtita la cote maxime. In plus, ai sansa de a miza pe un set nou de numere la fiecare 5 minute, iar extragerile se desfasorara non stop, pe tot parcursul zilei. Astfel, nu va trebui sa astepti pentru a afla daca ai castigat sau nu, iar extragerile dese iti vor oferi mai multe sanse sa dezvolti o strategie eficienta de joc.

Intreg sistemul nostru de pariuri, jocuri si casino se bazeaza pe increderea de care ne bucuram din partea clientilor nostri, motiv pentru care trebuie sa stii ca Get Six este un pariu in cota fixa pe rezultatele unor evenimente ce se produc fara implicarea organizatorului, evenimente generate aleatoriu de un sistem independent. In plus, rezultatele sunt unice la nivel national, asadar in fiecare moment se vor extrage aceleasi numere in fiecare agentie Get'sBet de pe teritoriul tarii.

Cu o grafica deosebita si o prezentare inedita, sistemul video de pariere va afisa numerele extrase. In cadrul unui joc de Get Six, 35 de numere cuprinse intre 1 si 48 vor fi extrase “din bol”. Jucatorul poate alege 6 din cele 48 de numere disponibile, iar proportiile castigului sunt determinate de cota ultimului numar pronosticat corect (in ordinea extragerii).

Cauti adrenalina, distractie si multiple sanse de castig? Joaca Get Six de la Get'sBet!