Curse de caini
 

Cursele de câini ruleaza din 5 in 5 minute in agentiile noastre in fiecare zi intre orele 10:00 – 22:00.

Dupa fiecare cursa, participantii la joc sunt informati despre rezultatele cursei.

Pariul se considera efectuat în momentul tiparirii biletului. Biletele efectuate nu se vor storna. Dreptul platii câstigului pariului este valabil 15 zile din momentul terminarii cursei. Plata câstigului se efectueaza doar in agentia în care a fost efectuat pariul.

La fiecare cursa participa 6 câini sau 8 câini, cu numere de concurs de la 1 la 6 respectiv, de la 1 la 8.

Suma minima a unui bilet, simplu sau combinat, la o cursa de câini este de 1 Ron, iar cea maxima de 100 Ron.

Tipuri de pariere:

  • - PARIUL PE ÎNVINGATOR – pariul Acesta este un pariu foarte usor. Trebuie sa pariati pe cainele care credeti ca va castiga cursa.
  • - PARIUL DE PLASARE – pariul pe doi caini, care, potrivit ordinii de trecere a liniei de sosire, se plaseaza pe primul, respectiv al doilea loc.
  • - PARIUL COMBINAT – pariul efectuat in sistem de combinatii ordine exacta, din care se pot paria: 2/3 – 6 combinatii, 2/4 – 12 combinatii si 2/5 – 20 combinatii.

Pariuri Curse de caini virtuale

Cursele de caini virtuale se bazeaza pe cele mai noi tehnologii pentru a simula o etapa de curse cu ogari. Cu ajutorul celor mai performante echipamente de streaming, aceste curse caini pot fi transmise atat in agentii, cat si pe ecranul laptopului, telefonului sau tabletei tale, iar informatiile si rezultatele vor fi actualizate in direct. Fiecare cursa de caini are comentariu in direct si reluari. Din moment ce cotele sunt fixe si evenimentele sunt simulate, acest joc este foarte simplu chiar si pentru incepatori, dat fiind faptul ca nu este necesar sa verifici statisticile si evolutiile anterioare ale fiecarui caine pentru a putea calcula raportul intre cote si sanse.

Get'sBet iti ofera curse de caini in agentii in fiecare zi, intre orele 10.00 si 22.00. In fiecare cursa se intrec 6 ogari animati, astfel incat numerele de concurs vor fi de la 1 la 6. Unul dintre beneficiile acestui joc este ca vei fi informat de rezultat imediat dupa cursa, astfel incat vei avea sansa de a paria pe multiple evenimente intr-o perioada scurta de timp, mentinand adrenalina si distractia la cote maxime.

Suma minima acceptata pentru un bilet simplu sau combinat este de 1 Ron, iar cea maxima este de 100 Ron. De asemenea, iti punem la dispozitie multiple optiuni de pariere:

- Pariul pe invingator: este cea mai simpla optiune de pariere, intrucat va fi necesar sa alegi doar cainele care preconizezi ca va castiga intrecerea;

- Pariul de plasare: acest pariu implica alegerea a doi caini castigatori si, respectiv, indicarea cainelui care va termina cursa pe primul loc si a celui care va incheia intrecerea pe locul al doilea;

- Pariul combinat: aceasta optiune cuprinde combinatii de ordine exacta din care se pot alege 2/3 (6 combinatii), 2/4 (12 combinatii) si 2/5 (20 de combinatii).

Descopera oferta de curse de caini in direct si profita de cotele excelente pentru a-ti asigura distractia!