Texas Holdem
 
Tex - Imaginea 1

Tex - Imaginea 2

Texas Holdem este un tip de pariu in cota fixa pe o versiune simplificata a jocului de carti Texas Hold'em: se pariaza in doua runde pe 10 (zece) perechi de carti (players) ce primesc la inceputul jocului cate o cota fixa.

Runda 1

Un pachet standard de 52 de carti este amestecat aleatoriu si distribuit in ordine: cate 2 (doua) carti cu fata in jos pentru fiecare din cei zece jucatori virtuali (players), 5 (cinci) carti cu fata in jos (table) reprezentand cartile comune.

Fiecarei perechi de doua carti astfel distribuite i se atribuie o cota fixa cu valoarea cuprinsă intre 1.05 si 100.00. Cota atribuita fiecarei perechi (player) este calculata luand in considerare probabilitatea matematica de castig a fiecarei perechi de doua carti

Pe durata a 135 de secunde, se poate paria o singura data pe oricare dintre cele 10 perechi de carti. La finalul celor 135 de secunde in care se accepta pariuri, sistemul va afisa valorile cartilor aflate in fiecare din cele 10 pachete (players) si se trece la:

Runda 2

In Runda 2 (cu cele 10 perechi de carti expuse) se accepta pariuri numai pe perechile pe care s-au incheiat pariuri in Runda 1. Regulile de incheiere a unui pariu in runda a 2-a sunt urmatoarele:

  • se pot incheia pariuri pe durata a 135 de secunde
  • pariorul trebuie sa prezinte biletul de pariere emis in runda 1 (de pe acesta se va citi codul unic de 5 caractere care confirma faptul ca pariorul a participat la runda anterioara)
  • suma minima acceptata ca pariu trebuie sa fie cel putin aceeasi cu suma pariata in Runda 1 si cel mult dublul sumei pariate in Runda 1
  • in runda a 2-a se pot incheia pariuri numai pe perechile de carti pe care s-au incheiat pariuri in runda 1.

(Exemplu: un parior care in runda 1 a pariat pe „player 3” nu poate paria in runda a 2-a decat pe aceeasi pereche de carti: „player 3”)

La finalul celor 135 de secunde in care sunt acceptate pariuri in Runda 2, pe dispozitivul extern de afisare (monitor, televizor, etc) este afisat continutul pachetului de 5 carti (table) si se desemneaza castigatorul.

Rezultatul unui joc este afisat pe dispozitivul extern (monitor, televizor, etc) timp de 30 de secunde. Dupa epuizarea acestui interval se incepe un nou joc.